maanantai 16. helmikuuta 2015

Koulukisoissa ja viimeinen rutistus


Moi! Mulla oli eilen koulukisat Mennalassa. C-merkin koulurata Rikke-nimisellä eestinponitammalla.

Lähettiin tallille puol yhentoista maissa. Fiilikset oli suhteellisen rauhalliset, vaikka ainahan sitä jännittää, että kaahottaakohan poni radalla, mitä jos siellä tuomarin puolella onkin mörköjä ja mitä jos sitä sun tätä... Päivä oli kivan aurinkoinen ja kirpeä.
Tallille päästiin, raahattiin äitin kanssa kamppeet maneesin kahvioon ja maksettiin kisamaksut. Lähdin äitin kanssa talliin laittamaan Mesikkä-suokkia kuntoon ja kävin moikkaamassa myös Aimoo♥

Lähen laittamaan hetken sen jälkeen Rikkeä, kun oon äitin auttanu Mesikän selässä rediks. Poni kuntoon ja kävelemään parkkipaikalle. Rikke tuntuu vähän jännittyneeltä, mutta pysyy kumminkin nahoissaan. Alkaa verkka ja siinä vähäsen asettelen rinsessaa sisälle, teen siirtymisiä ja kaarteita. Mahdoin olla kyllä aikas ärsyttävä verryttelyssä, kun teen aina jotain hassuja reittejä yrittäessäni väistää muita.

Sitten koittaa meidän vuoro. Rata alkaa ihan hyvin, vaikka poni onkin jännittynyt, eikä tuu kauheesti kuolaimelle. Poni tuntu ihan kivalle koko radan ajan, vaikka kovin elegantilta meno ei todellakaan näyttänyt :D Ekoissa pääty-ympyröissä tuntuu, etten saanu ulkoapuja ihan läpi, niin tuntu, et meinattiin mennä seinää päin. Välillä poni ennakoi laukannostoja, millon oiottin kulmia ja semmosta. silti jäi ihan hyvä mieli radasta, vaikka ei tulokset olleetkaan kovin päätähuimaavat, nimittäin 97 p. ja 53,8%

Loppupäivä menikin sitten tallilla ja kotio tultiin puoli kaheksan maissa.

Tänään oli fysiikankoe, johon en tietenkään ollu lukenu mitään. Koulunkäynti ei muutenkaan innostanu... Noo, sentään Iina tuli meille ja älysin että voin napata huonon päivän saatuessa matkan varrella olevalta kirpparilta pullan! Leivottiin Iinan kanssa vohveleita voffeleita, se oli hyvää! Nyt ohjelmassa olis huoneen järkkäys, läksyjen teko ja äikän luku. Jippii... Mmooro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti